Hírek

Hírek

Tíz csapás a YouTube-on

2023. május 14.

A YouTube-csatornánkon meg tudjátok hallgatni a teljes Tíz csapás albumot. Jó szórakozást hozzá, hallgassátok sokat!

Szöveges videó premier

2021. december 25.

Karácsonyra elkészült egy szöveges videó, ma 20 órakor ki lehet csomagolni.

Újra itt…

2021. december 23.

Hosszabb csendet szakítunk meg. Reméljük, Ti is jól vagytok! Karácsony alkalmából egy szöveges videóval készültünk Nektek, reméljük, be fog férni még a fa alá. A premier dátumáról hamarosan tájékoztatunk Benneteket. Addig jó készülődést és gyors takarítást kívánunk Mindenkinek!

Elmarad az Undead Fesztivál

2020. november 4.

A 2020. november 4. 0 órától bevezetésre került rendkívüli jogrend értelmében a 2020. november 21-re tervezett Undead Fesztivál elmarad. Reméljük, hogy közös erővel ezen a mocskos helyzeten is túl fogunk jutni, és végre találkozhatunk újra személyesen. Addig hallgassatok sok zenét, élvezzétek így a muzsikát! Nézzétek az új dalok stream vagy szöveges videóit YouTube-on, vagy rendeljetek lemezt tőlünk! Köszönjük a támogatásotokat!

10/10 pont Grazból

2020. október 25.

Az AMMO supports the underground oldalán megjelent egy bemutató a zenekar utóbbi lemezéről, a Tíz csapásról. Nagyon szépen köszönjük a támogatást!

Kedves Barátaink!

2020. március 12.

A tegnap bejelentett vészhelyzet miatt a közeljövőben tervezett koncertjeink várhatóan elmaradnak. Mivel épp most szerettünk volna néhány időpontot bejelenteni, megvárjuk a helyszínek és rendezők tájékoztatóját, hogy ne találgatásokat osszunk meg Veletek. Addig is hallgassátok a zenénket a YouTube-on, SoundCloudon, vagy tegyétek fel valamelyik korongot otthon. De a legfontosabb: vigyázzatok nagyon magatokra!

Elkezdődött a tavasz…

2020. március 1.

Hamarosan tavaszi koncertdátumokkal jelentkezünk, továbbá nem kell sokat várni addig, hogy bejelentsük Khainor utódját!

Cruel Ceremony Vol. IV.

2020. január 24.

2020. január 25-én közös bulit csapunk a Wrath of Azazel, az Exodikon, a Sollen és az Unmuting Absolution zenekarokkal az S8 Underground Clubban. A bulin a Bolt menüpont alatt megtalálható minden cucc (CD, póló, kitűző, felvarró) beszerezhető!

A buli összes részletét megtaláljátok a Koncertek menüpont alatt.

BÚÉK 2020

2020. január 1.

Közös találkozásokban gazdag új esztendőt kívánunk mindenkinek!

Áldott karácsonyt kívánunk mindenkinek!

2019. december 24.

Áldott, békés karácsonyt kívánunk mindenkinek! Találkozunk 2020. január 25-én a Wrath of Azazel és a Harloch közös születésnapi buliján! Velünk lesznek még olyan kiváló zenekarok, mint a Sollen, az Exodikon vagy a Unmuting Absolution. Érdemes az ünnepek alatt sokat pihenni, mert szükség lesz minden erőtökre 2020-ban!

2020 első koncertje

2019. december 10.

2020. január 25-én közös születésnapi ünnepséget csapunk a Wrath of Azazel zenekarral, de velünk lesz az Exodikon, a Sollen és az Unmuting Absolution is. A bulin a Bolt menüpont alatt megtalálható minden cucc (CD, póló, kitűző, felvarró) beszerezhető!

A buli összes részletét megtaláljátok a Koncertek menüpont alatt.

Megérkezett a második rész

2019. november 13.

A tegnapi interjú folytatása ma jelent meg a Rattle Inc. Heavy Metal Magazin oldalán „Amint lehet, ismét stúdióba vonulunk” címmel. Kellemes olvasást kívánunk!

Két részes interjú a Rattle Inc. Heavy Metal Magazin oldalán

2019. november 12.

Egy igen terjedelmes interjút olvashattok velünk „Fel sem merült, hogy angol nyelven adjuk elő a dalokat” címmel a Rattle Inc. Heavy Metal Magazin oldalán. Az első rész ma jelent meg, a második pedig holnap fog 14 órakor.

Harloch @ SoundCloud

2019. augusztus 24.

Előző két lemezünk hallgatható és mp3 formában letölthető a zenekar SoundCloud-oldaláról. És természetesen mindkét lehetőség ingyenes!

Hallgassátok! Töltsétek le! Osszátok tovább!

Harloch a SoundCloudon: https://soundcloud.com/harloch

Az utolsó napon

2019. július 26.

Elkészült az új lemezünk második szöveges videója is, jelesül Az utolsó napon című dalhoz. A premier 2019. július 26-án (péntek) 10 órakor lesz. A premier előtt már lehet üzenetet hagyni a videó mellett a YouTube-csatornánkon.

A dallal az 1944 vége és 1945 eleje között zajló Budapest ostroma alatt elhunyt magyar ezrek emléke előtt tisztelgünk.

A Tíz csapás című lemezünk beszerezhető a CD Pince üzletében.

Kárpátok mögött

2019. július 8.

Útjára engedtük első szöveges videónkat, amit a Tíz csapás lemezünk Kárpátok mögött című dalához készítettünk. Hallgassátok, nézzétek és olvassátok sokat!

A lemez beszerezhető a CD Pince üzletében.

Törölték a győri bulit

2019. június 3.

Nagy sajnálatunkra a győri buli 2019. június 4-én (kedd) elmarad. Jelen pillanatban semmilyen információnk nincsen egy esetleges pótlással kapcsolatban. Mi is csalódottak vagyunk, reméljük, megértitek a helyzetet. Találkozunk másnap, 2019. június 5-én (szerda) Budapesten!

Két koncert június elején

2019. május 24.

Június elején két közös koncertünk lesz a lengyel Valkenrag zenekarral. A magyar erőket rajtunk kívül még a Morte Silmoris zenekar képviseli.

2019. június 4.: Győr
2019. június 5.: Budapest

Mindkét buli részleteit megtalálhatjátok a Koncertek menüpont alatt.

Kritika a Rattle Inc. oldalán

2019. május 25.

Nézzetek el a Rattle Inc. Heavy Metal Magazin oldalára, ahol nemrég jelent meg egy kritika a legutóbbi nagylemezünkről, a Tíz csapásról. Köszönjük, hogy meghallgattátok!

A lemez beszerezhető a CD Pince üzletében.

A Tíz csapásról a HammerWorld Magazinban

2019. május 4.

A HammerWorld Magazin vadonatúj számában olvashattok egy kritikát a Tíz csapás című lemezünkről Szénégető Richárd tollából. Olvassátok, írjatok róla Ti is!

Ha még nincs meg, a következő koncertünkön egyből be is szerezheted:

Következő koncert: Welicoruss / Isatha / Harloch / Sollen – 2019. május 12., Supersonic - Blue Hell & KVLT

Fekete bég

2019. április 7.

A YouTube-csatornánkon meghallgathatjátok a vadonatúj, Tíz csapás lemezünk Fekete bég című dalát. A nóta a törökverő Nádasdy Ferencről szól, aki fekete bég néven vonult be a történelembe. A dalról többet is megtudhattok a Zene/Tíz csapás pontban.

Itt a Tíz csapás

2019. február 28.

Tíz csapás címmel jelenik meg a Harloch zenekar következő stúdióalbuma 2019. március 1-jén. A lemez beszerezhető Budapesten a CD Pince boltjában (VII., Erzsébet körút 37.), illetve a zenekar koncertjein.

Következő koncert: Vernal Crushing – 2019. március 2., S8 Underground Club

Tíz csapás

2019. február 26.

Az új lemezünk Tíz csapás címmel jelenik meg, és már biztos, hogy az elkövetkező koncertjeinken beszerezhető lesz. Gyertek és vigyétek!

Jó hírek

2019. február 17.

Megérkeztek az új album borítói a nyomdából, ami azt jelenti, hogy hamarosan kézbe vehetitek az új nagylemezünket. Terveink szerint a következő koncertünk alkalmával már be is szerezhetitek a lemezt. Ennek időpontja és helyszíne: 2019. március 2., S8 Underground Club, VERNAL CRUSHING -- VOLTUMNA (IT), Harloch, Wrath of Azazel

Két koncert már biztos tavasszal

2019. február 7.

Két koncertidőpontunk biztos már tavasszal. Először az olasz Voltumna társaságában lépünk fel 2019. március 2-án az S8 Underground Clubban. Utána pedig az orosz Welicoruss zenekar Siberian Heathen Horde turnéjának budapesti állomásához csatlakozunk 2019. május 12-én a Blue Hellben. Mindkét buli részleteit megtalálhatjátok a Koncertek menüpont alatt.

BÚÉK 2019

2018. december 31.

Nagylemezben és videókban gazdag új esztendőt kívánunk mindenkinek!

Csendes ünnepeket!

2018. december 24.

Békés karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Lemez, videó

2018. december 21.

Mint tudjátok, 2018 elején befejeztük a soron következő nagylemez munkálatait, és elkezdtük a kiadás körüli tárgyalásokat. Több kiadóval is tárgyaltunk, nagyon sok idő ment el erre, de korrekt, elfogadható feltételeket nem kaptunk. Így megunva ezt a helyzetet a szerzői kiadás mellett döntöttünk.

Innentől viszont már csak jó híreink vannak. A borító próbanyomata már nyomdában van, és elkezdtünk egy videót is forgatni. Reméljük, már nem kell sokat várni egyikre sem…

Koncertbeharangozó

2018. október 20.

Megjelent a Rozsdagyár Online Rockmagazin oldalán egy beharangozó a szombati buliról, ahol a Christian Epidemic csapatával fogunk egy színpadon állni.

A koncert Facebook-eseményoldala: https://www.facebook.com/events/280054522595180

Szombat este Rád is számítunk!

Időutazás a Don-kanyarba

2018. szeptember 9.

Itt egy újabb videó a stúdióból. A dal 1943 januárjába repít minket vissza, a Don-kanyarban történt tragédia idejére.

Pokolból

2018. szeptember 9.

Az alábbi videó a Pokolból című nóta éneksávjának rögzítéséről készült. Feszes dal lett.

Új lemez, új oldal

2018. szeptember 9.

2018 elejére elkészült a soronkövetkező nagylemezünk, mely 10 vadonatúj nótát tartalmaz. A munkálatokat most is Sopronban végeztük Schmiedl „Smici” Tamás vezetésével az MD Stúdióban. Jelen pillanatban a kiadással kapcsolatos tárgyalások zajlanak – feledtébb lassan.

Harloch
© 2001-2024, Harloch | Minden jog fenntartva!