Hírek Koncertek Zenekar Zene Galéria Sajtószoba Rendelés Kapcsolatok Vendégkönyv Linkek

Keress itt is!


Facebook Twitter YouTube SoundCloud MySpace Google+

Videók


Damnatio ad bestias


Támogatónk


Facebook Twitter MySpace Google Reader Startlap
KoncertbeszámolókMegjelenés: Death Dream Vision Dying Memory
Az eredeti cikk: deathdreamvisiondyingmemory.blogspot.com/2009/12/
v-dies-natalis-fesztival-beszamolo.html

V. Dies Natalis Fesztivál/ Metal School 2009.12.26 beszámoló:A Metal School megtalálása szerencsére nem okozott gondot mivel belefutottam egy kisebb társaságba,akik épp oda tartottak ahova én. De ha nem így történt volna bizony ki tudja mennyit állhattam volna a Bajcsy-Zsilinszky út 51. elött.Igen csengő volt ,de semmi más jelzés,hogy jó helyen járok-e. A már említett társasággal mentem be a kapun kissebb kanyarral a klubba.Amiről ha jól tudom zenekari próbahelyként is üzemel. A vártnál is kisebb teremben találtam magam. Hamar rá kellett jönnöm,hogy nem a hangosításés a technika kánaánja a Metal School. Majd meglátjuk mi lesz alapon vártam a zenekarok koncertjeit.

Paediatrician:

Velük egyszer,kétszer összefutottam így nem voltak számomra ismeretlenek. Pusztán az énekesi poszton történt változás.

A jelenlegi tagok:
gitár :
Pokornyik Ferenc
Basszer:
Varjú Dávid
Dob:
Pőcz Balázs
Ének:
Lédeczi Zsolt
Pitch Shift:
Bakó Lehel.

A már ismert dalok mellett újak is megszólaltak.A dalszövegek támái természetesen maradtak az eddigi nyomvonalon. Ment a grind úgy,ahogy annak kell.A Dying Fetus - Kill Your Mother / Rape Your Dog dala természetesen a program része volt. Szóval gond a jövőben sem lesz a Paediatrician dalokkal.

---------------------------------------------------------------------------------------

Nefarius:

Gitár :
Náni
Ének :
Fecó
Gitár :
Balu
Bassusgitár :
Marci
dob :
lujióka

Őket még nem ismertem és előzetesen se tudtam belehallgatni a dalaikba így kissebb rejtély volt mit is fogok tőlük hallani. Hamár kategorizálni kellene a death/black metál dallamos vonalát említeném meg. Nekem speciel tetszett a zenekar produkciója. De azt meg kell,hogy mondjam különösebb vagy épp újdonságként ható dolgot nem hallottam. A jövőben úgyis kiderül milyen irányt vesznek a dolgok náluk. Én bízok benne,hogy találkozom még a nevükkel az elkövetkező években.

---------------------------------------------------------------------------------------

Harloch:

Gitár :
Akhsesef
Basszusgitár :
Damien
Gitár/Ének :
Mithras
Dob :
Windar

A Harloch soraiba visszatért egy régi tag Windar személyében. Így megszünt az utóbbi idők dobos hiánya a zenekarnál. Persze a zenekar basszusgitárosa most sem volt hajlandó nagyon a színpadon lenni.Damien ott a színpad neked ott a helyed. A Harloch-nál adódott néhány technikai gond ami igen zavaróan hatott.Csak a plafon nem kezdett el repedni a fejünk felett. És még ilyen áldatlan körülmények között is profin vitték végig a koncertjüket. Ezért csak gratulálni tudok a bandának így utólag is. Bármi is volt én jól tudtam magam érezni a dalokat hallgatva. És ez itt a lényeg. "Menj, csak menj, sötét erdőn keresztül Menj, csak menj, az út végén megenyhülsz De míg az utad az erdőn át vezet Artemisz szelleme ragyogjon fejed felett!"

---------------------------------------------------------------------------------------

Wrath Of Azazel:

Ének :
Kapuszta Tibor
Dobok :
Ézsiás Ádám
Gitár :
Rudics Ágnes
Basszusgitár :
Lázár Bálint
Synth :
Tóth Péter

Mire a Wrath Of Azazel a színpadra lépett én már rendesen le voltam fáradva. De a hallásom még megvolt. Dallamos black metáljuk kifejezetten jól hatott így a fesztivál végén. Őket meg meg kell néznem máskor is,hogy teljesebb legyen a kép.

FUNERAL FANTOM2018. július 20. péntek

Zenelejátszó (felugró ablakban)

Koncertek


Jelenleg nincsen koncert.

Facebook
Köszönet | Hírlevél | Technikai háttér | Jogok | Adatvédelem

© 2001-2018, Harloch | Minden jog fenntartva!