Hírek Koncertek Zenekar Zene Galéria Sajtószoba Rendelés Kapcsolatok Vendégkönyv Linkek

Keress itt is!


Facebook Twitter YouTube SoundCloud MySpace Google+

Videók


Damnatio ad bestias


Támogatónk


 

JogokEz az oldal a Harloch zenekar hivatalos internetes oldala. Az itt megjelenő információk a zenekarral kapcsolatos híreket tartalmazzák, céljuk az érdeklődők folyamatos tájékoztatása. Törekszünk arra, hogy a friss hírek minél hamarabb felkerüljenek erre az oldalra. Ha úgy érzed, hogy ellentmondásos információkra bukkantál, vagy éppen az oldalon elhelyezett híreknél frissebbekről tudsz, írj bátran az akhsesef@harloch.hu címre!

Az oldalrólA HARLOCH.hu oldalon található tartalom a zenekar szellemi tulajdona. Fenntartunk minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Bármilyen tartalom (kivéve az audio- és videofájlok) másodközlése, felhasználása csak a zenekar írásos engedélyével lehetséges. A zenekar azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra – ezen oldal kivonatait (pl. dalszövegek, képek) számítógépeden, saját CD lemezeden vagy más adathordozódon tárold vagy kinyomtasd. Az oldalon található audio- és videofájlok ellenben szabadon terjeszthetőek a zenekar és a dal pontos címének feltűntetésével, de ezekért pénzt kérni tilos. A dalok (zene és szöveg) szerzői jogvédelem alatt állnak, amelyekkel kapcsolatban részletesen informálódhatsz az Artisjus oldalán. Az oldalunk böngészése a jogaink elfogadását jelentik!

VendégkönyvVendégkönyvünk szabadon, regisztráció nélkül használható. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a trágár, izléstelen hangnemben fogalmazott bejegyzéseket eltávolítsuk. A vendégkönyv célja a kulturált véleménynyilvánítás, nem pedig a bántó kritizálás.

Mindezek mellett fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy a vendégkönyvből bármit, amit szükségesnek érzünk, indoklás nélkül eltávolítsunk.

Tovább a vendégkönyvhöz »

Kellemes időtöltést kívánunk!2018. augusztus 20. hétfő

Zenelejátszó (felugró ablakban)

Koncertek


Jelenleg nincsen koncert.

Facebook
Köszönet | Hírlevél | Technikai háttér | Jogok | Adatvédelem

© 2001-2018, Harloch | Minden jog fenntartva!