Hírek Koncertek Zenekar Zene Galéria Sajtószoba Rendelés Kapcsolatok Vendégkönyv Linkek

Keress itt is!


Facebook Twitter YouTube SoundCloud MySpace Google+

Videók


Damnatio ad bestias


Támogatónk


 
Készen van az új nagylemez

2018. március 10.

Keményen dolgoztunk, de megérte. Hamarosan több információval jelentkezünk, addig itt ez a rövid előzetes.
Full of Anger

2016. november 22.

Most szombaton támadunk Debrecenben a VIII. Full of Anger Underground Metal Fesztiválon. Mi nyitjuk az estét, pontban 18 órakor kezdünk.
Koncertidőpontok

2016. október 13.

Az őszi-téli szezon eddig ismert koncertidőpontjait meg tudjuk osztani:

2016. november 5. // Győr, Dongó RomKlub
2016. november 26. // Debrecen, Kaptár Music Club, VIII. Full Of Anger
2016. december 16. // Budapest, YUK, XII. Dies Natalis Fesztivál
2017. január 21. // Budapest, Rocktogon
No Light at the End of the Tunnel – 1 nappal később

2016. szeptember 29.

Új időpontban, 1 nappal később, 2016. november 5-én (szombat) ingyenes buli lesz Győrben Axelior új bandája, a Blissful Lunacy társaságában. További fellépő a helyi Only For The Cash zenekar. A koncert részleteit megtaláljátok a Koncertek menüpont alatt.
Az Open Casting felhívása

2016. szeptember 23.

Szereted a zúzós riffeket? Megőrülsz a torzított gitár és a duplázó hangjára? A kemény metál zenekarok koncertjein headbangelsz és pogózol szabadidődben? Októbertől novemberig forgó, külföldi nagyjátékfilmbe keresünk metálos kinézetű, hosszú hajú srácokat, és hasonló stílusú lányokat statisztának. Jelentkezni a metal@opencasting.hu e-mail címen lehet fényképpel és elérhetőséggel.
Ma 2 éve

2016. július 14.

Épp ma 2 éve, hogy megjelent első klipünk, a Salemi mese. Hogy repül az idő… Mintha csak tegnap lett volna. A 2 éves évforduló alkalmából nézd meg újra a videót, ha pedig nem láttad, akkor nézd meg először!

A kliphez készült egy oldal, ahol a klipen túl sok érdekességet is találhatsz:

http://salemimese.harloch.hu

A klipen nagyon sokan dolgoztak, így újból szeretnénk megragadni az alkalmat arra, hogy ezt ismételten megköszönjük.
Augusztusban a Holocausto Canibal és a Sin of God társaságában

2016. július 8.

Egy koncert erejéig csatlakozik a Harloch a portugál Holocausto Canibal és a Sin of God európai turnéjához. A koncert részleteit megtaláljátok a Koncertek menüpont alatt.
Köszönjük, S8 Black!

2016. április 30.

Nagyon szépen köszönjük a tegnapi estét Nektek, akik velünk voltak az S8 Black termében. Minden igyekezetünk ellenére az este nem úgy alakult, ahogy terveztük. Eleve nem tudtunk elkészülni a kezdésre, utána pedig a helyi hangosításban felmerült probléma miatt kellett várni. De a legnagyobb technikai gondunk a gitárfej leállása volt. Ezek miatt annyi időt veszítettünk, hogy kénytelenek voltunk a programot meghúzni. Reméljük, legközelebb már nem lesz ennyi probléma!
Újra színpadon!

2016. április 15.

Hamarosan, még ebben a hónapban újra színpadon a Harloch. 2016. április 29-én (péntek) az S8 Black színpadán a Defiant (CR) és a Wrath of Azazel társaságában. A XI. Dies Natalis Fesztivál után először lépünk színpadra, ahol bemutatkozik az új gitárosunk is. Ott a helyetek!

A koncert részleteit megtaláljátok a Koncertek menüpont alatt.
Boldog új évet kívánunk!

2015. december 31.
Békés karácsonyt!

2015. december 24.

Békés karácsonyt kívánunk minden kedves ismerősünknek!
Köszönjük a támogatást!

2015. december 24.

Nagyon rosszul indult a Dies Natalis Fesztivál napja: először a Fall zenekar gitárosát érte baleset az éjszaka, így le kellett mondaniuk a fellépést, majd Axeliorról derült ki, hogy nagyon magas lázzal küzd, így ő se tudott jelen lenni. Ezúton kívánunk mindkettejüknek minden jót!

A fesztivál minden nehézség ellenére fantasztikus lett, köszönhetően a lelkes rajongóknak. Öröm volt nagyon régen látott arcokat látni a színpadról! Köszönjük az Athame és a Wrath of Azazel bandáknak a bulit, a ShowBarlangnak a helyszínt és mindenkinek a megtisztelő támogatást, hogy velünk voltatok.

És köszönjük a távolról érkező szurkolást is…
XI. Dies Natalis Fesztivál

2015. december 5.

Idén is lesz Dies Natalis Fesztivál. A koncert részleteit megtaláljátok a Koncertek menüpont alatt.
Secret of Crom Cruach

2015. október 26.

A szombati bulin pontosan 20 órakor a Source of Pleasure zenekar kezd. A koncert részleteit megtaláljátok a Koncertek menüpont alatt.
Köszönjük, Szarvas és Szerbia!

2015. október 26.

Köszönjük a szarvasi és a szerb közönségnek ezt a két fergeteges estét! Köszönjük a Wrath of Azazel és Sputnik Crew zenekaroknak a bulikat! Végül köszönjük azoknak a támogatást, akik nélkül a szállítás és a szállás nem lett volna ilyen zökkenőmentes. Reméljük, még találkozunk!
Nyugodjék békében!

2015. október 19.
Köszönjük, Szentpéter!

2015. szeptember 7.

Még mindig nem tértünk magunkhoz! Köszönjük Nektek ezt a felejthetetlen élményt, köszönjük, hogy Veletek lehettünk! Köszönet azért a vendéglátásért a SZERVEZŐKNEK, amit kaptunk! Köszönjük a MOBY DICK zenekarnak a meghívást, és annak a sok-sok embernek a megtisztelő figyelmét, akik ott tudtak lenni rajtunk! Köszönjük a GILOTIN zenekarnak, hogy velünk voltak! Reméljük, találkozunk még Veletek!
Letölthető a Damnatio ad bestias

2015. szeptember 4.

A 2015. szeptember 5-i, Moby Dickkel közös koncert kapcsán letölthetővé tettük a Damnatio ad bestias lemezünket. A dalokat elérhetitek a Zene/Diszkográfia oldalon és a zenekar SoundCloud profilján is. Kellemes szórakozást hozzá! Tessék, vigyétek!
Moby Dick – Jövő szombaton Felvidéken a Harloch és a Gilotin társaságában

2015. augusztus 31.

Kedvenc hírportálunk, a Fémvár támogatásával egy hosszabb beharangozó jelent meg a most szombati koncertünkről Moby Dick – Jövő szombaton Felvidéken a Harloch és a Gilotin társaságában! címmel. Köszönjük a támogatást a Fémvár csapatának!
Nyugodjék békében!

2015. augusztus 31.
Terrorbombázás a Moby Dickkel

2015. augusztus 21.

2015. szeptember 5-én (szombat) a komáromszentpéteri (Felvidék) kultúrházban végzünk terrorbombázást a Moby Dick és a Gilotin társaságában. Mindenkinek ott a helye!

A részleteket a Koncertek menüben megtalálod.
Koncertek ősszel

2015. augusztus 15.

Eljött az ideje, hogy néhány koncert időpontját megosszuk Veletek. Az alábbi bulik szervezésével végeztünk, ezek már biztos helyek és időpontok:

2015. szeptember 5. // Komáromszentpéter, Szlovákia, Kultúrház
2015. október 22. // Szarvas, Granárium Zebra Club
2015. október 23. // Szabadka, Szerbia, Clash Club
2015. október 31. // Budapest, Filter Klub

Ne feledjétek, itt mutatkozik be a dobok mögött Mortlyn. A legutóbbi próbán ismét készült egy fotó a munkáról, meg lehet tekinteni Akhsesef Instagram-oldalán:

https://instagram.com/akhsesef
1 éves a Salemi mese klipje

2015. július 14.

Épp ma 1 éve árvereztük el első klipünket. Azóta 356 nap telt el, de mi még most is nagyon büszkék vagyunk erre a videóra.

Nosztalgiázzatok Ti is egy kicsit, és nézzétek meg újra a klipet! Ahogy mi is tettük ma… nehogy felbosszantsuk Szia kapitányt!

A klip oldala: http://salemimese.harloch.hu
Mortlyn a dobok mögött

2015. június 20.

Már jócskán próbálunk az új dobossal, Mortlynnal…
Windar búcsúkoncertje

2015. március 29.

Sajnálattal kell megosztanunk Veletek, hogy a 2015. április 4-re eső koncertünk lesz Windar utolsó bulija velünk. Zenekaron kívüli okok miatt kénytelen volt Windar úgy dönteni, hogy egy időre szünetelteti a bőrfelületek cséplését. Nagyon sajnáljuk, de elfogadtuk a döntését. Sok szerencsét kívánunk neki a továbbiakban.

Ha tehetitek, gyertek el minél többen elköszönni tőle!

Várunk Bennetek 2015. április 4-én (szombat) a Route 66 Baráti Klubban az olasz Voltumna társaságában!
Köszönjük szépen, Szerbia!

2015. március 22.

A koncert után mind az öten azt gondoltuk, hogy ilyen fogadtatásban már nagyon régen nem volt részünk. Köszönjük Nektek a támogatást, a hangulatot és azt a szeretetet, amit a színpadon érezhettünk. Köszönjük a támogatást és a vendéglátást a Clash Clubnak, illetve a Wrath of Azazel és Ashen Epitaph zenekaroknak, hogy osztozhattunk velük a színpadon.
Koncertdátumok

2015. február 21.

Hamarosan több helyszínen is találkozhatunk. Íme a választék:

2015. március 7. // Spend a Night in a Haunted Asylum @ Filter

2015. március 21. // Serbian Black-Death Night @ Clash Club (Szerbia)

2015. április 4. // Voltumna (ITA), Wrath of Azazel, Harloch @ Route 66 Baráti Klub
Képek a X. Dies Natalis Fesztiválról

2015. január 17.

A X. Dies Natalis Fesztiválról feltöltöttünk jó néhány fotót a zenekar Facebook-oldalára. A képeket Gégény András készítette, köszönjük neki, hogy a rendelkezésünkre bocsátotta. Kellemes nézelődést!
BÚÉK 2015

2014. december 31.

Boldog új esztendőt kívánunk minden kedves Barátunknak! Januárban kétszer is találkozhatunk. Várunk mindenkit 2015. január 17-én a Route 66 Baráti Klubban és 2015. január 24-én a Filterben.
Békés karácsonyt!

2014. december 24.

Békés, csendes karácsonyt kívánunk minden kedves Barátunknak!
Interjú és koncert

2014. december 22.

Hamarosan több koncertdátummal jelentkezünk a 2015-ös évre, de addig is itt az első:

2015. január 17., OffRoad Minifesztáció.

A koncert kapcsán 2014. december 23-án (kedd) 20 órakor interjú lesz hallható a Rockvilág Webrádió OffRoad című műsorában a zenekarral. Hallgass minket!
Köszönjük a tegnapi estét!

2014. december 21.

Köszönjük szépen a tegnapi estét a Frost, Wrath of Azazel és From the Mirror zenekaroknak, Képíró Sándornak, Horog Jánosnak és a Crazy Mamának és a fellépő vendégeinknek (Németh Ádám, Styx, Veles és Kenny). De a legnagyobb köszönet Nektek szól, akik a szinte végtelen viszontagságok ellenére kitartottatok mellettünk. Köszönjük szépen a megtisztelő támogatásotokat!
Változott a X. Dies Natalis Fesztivál helyszíne

2014. december 17.

Kedves Vendégek!

Az önkormányzat a keddi napon azonnali hatállyal korlátozta a Légó Club nyitva tartását, ezzel a hónapok óta leszervezett fesztivált is ellehetetlenítve. Ilyen hihetetlenül rövid idő alatt mégis sikerült megoldani azt, hogy a fesztivál ne maradjon el és ne tolódjon későbbre. Képíró Sándornak és Horog Jánosnak köszönhetően az új helyszín a Crazy Mama Music Pub.

Biztos vannak olyanok, akiknek ez nagyon rossz hír, és vannak olyanok, akik ezen változás miatt már nem teljesen biztosak abban, hogy el tudnak jönni. Őszintén sajnáljuk, bár ezt nem láthattuk előre, mégis elnézésüket kérjük. A Frost, a Harloch, a Wrath of Azazel és a From the Mirror ott lesznek a X. Dies Natalis Fesztiválon, és várnak mindenkit, aki ezzel is támogatja a zenekarokat és a zenét! Kis kárpótlásként azt ajánljuk fel, hogy minden zenekar hosszabb programmal érkezik a tervezettnél.

Nagyon szépen köszönjük a megtisztelő támogatásotokat!

Frost, Harloch, Wrath of Azazel, From the Mirror

A részleteket a Koncertek menüben megtalálod.
X. Dies Natalis Fesztivál

2014. december 2.

Elérkezett a X. Dies Natalis Fesztivál. 2014. december 20-án a Frost, a Wrath of Azazel és a From The Mirror társaságában várunk mindenkit a Légó Clubban! A részleteket a Koncertek menüben megtalálod.
A Harloch vendége a Killusion zenekar

2014. október 28.

A szombati bulinkon a Killusion gárdájával lépünk színpadra a megújult Filter Klubban. A kegyetlen és velőig hatoló darálás garantált. A részleteket a Koncertek menüben olvashatod.
Return of Crom Cruach

2014. október 22.

Idén az utolsó előtti bulink a megújult Filter Klubban lesz 2014. november 1-én (szombat). Halloween alkalmából a boszorkányos hangulat garantált lesz. A részleteket a Koncertek menüben megtalálod.
Ma este a Rocktogonban a Harloch

2014. október 9.

Az orosz Satarial zenekar előtt játszunk ma este a Rocktogonban. Rég jártunk ott, jó lesz az első koncertünk helyszínére visszatérni. A koncert részleteit a Koncertek menüben megtalálod.
Technikai probléma a tárhely szolgáltatónál

2014. augusztus 6.

A tárhely szolgáltatónknál felmerült komoly technikai probléma miatt egyes oldalaink 2012-es információkat tartalmazhatnak. Dolgoznak az adatok mentésén, de egyelőre bizonytalan, mikorra lesz kész. Így történhetett meg például az, hogy a dalszövegekben találtatok hibákat, miközben pontosan össze voltak hallgatva a lemezekkel.
Ma este a Rockvilág Rádióban a Harloch

2014. július 28.

Ma, 2014. július 28-án a Rockvilág Rádió Rockpanoráma műsorában a Harloch a két hete elárverezett Salemi mese klipje kapcsán. A műsor 17 órakor kezdődik, mi 18 órától vagyunk a rádió vendége. Az adás a rádió oldalán hallgatható.

A műsor beharangozója: http://www.rockvilag.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=6378%3Arockpanorama-vendegunk-az-asphalt-horsemen-es-a-harloch&catid=40&Itemid=4
Ma este a ShowBarlang Klubban a Harloch

2014. július 25.

Először játszunk a ShowBarlang Klubban ma este. Velünk lesznek a From The Mirror It Crawls Out és az Art of Massacre zenekarok. A buli ingyenes. A részleteket a Koncertek menüben megtalálod.
Ma este jön a Salemi mese

2014. július 14.

Ma este jön a Salemi mese klipje, amit a

http://salemimese.harloch.hu

oldalon tekinthettek meg sok egyéb érdekességgel egyetemben. De hogy mikor? Hány órakor? Szia kapitány ezt is megüzente. Íme:
Salemi mese bemutatója

2014. július 9.

Sikerült az utómunkálatok közben felmerülő problémákat elhárítanunk, így néhány nap múlva, 2014. július 14-én (hétfő) elárverezzük az első klipünket. A késedelemért cserébe kaptok egy rövid filmet is a kulisszák mögötti munkáról. A videó a

http://salemimese.harloch.hu

oldalon lesz látható. További részleteket itt, illetve a zenekar Facebook-oldalán osztunk meg.
Ha lemaradtál róla

2014. július 9.

Ha lemaradtál a Motoroshang Rádióban a zenekarral készített interjúról, az alábbi linkre kattintva meghallgathatod: http://www.youtube.com/watch?v=fZtDkR5dDX0
A Harloch a Motoroshang Rádió műsorán

2014. június 23.

2014. június 23-án (hétfő) 20 órakor interjú hallható a zenekarral a Motoroshang Rádió műsorán. Motoroshang: A rock, a blues és más kemény zenék rádiója, benzingőzben: http://www.motoroshang.hu.
Egy baráttal kevesebb

2014. június 12.

Ma reggel értesültünk róla, hogy elhunyt Gondosch „Güzü” János (Crossholder), akinek nagyon sok fellépési lehetőséget, remek koncertet köszönhetünk. Nyugodjék békében!

Szóljon a következő dal Güzüért!
https://soundcloud.com/harloch/harloch-ahol-a-rem-ny-is
Salemi mese bemutatója

2014. június 11.

Eljött az ideje, hogy közzé tegyük a Harloch első videoklipjének megjelenési időpontját. 2014. június 29-én (vasárnap) lesz először látható a

http://salemimese.harloch.hu

oldalon. További részleteket itt, illetve a zenekar Facebook-oldalán osztunk meg.
A boszorkányok köztünk vannak

2014. május 8.
Hamarosan…

2014. április 19.
Zúzda Rock Kert – Metal Feast

2014. április 12.

A főbb csatornák ontják a szennyet, a színvonal egyre csökken. Sajnos ezzel együtt szűkült az egyébként kitartó, biztos tábort maga mögött tudó metal élettere is. Tény, hogy a hazai modern metal, a black metal felhozatal napjainkban is leginkább underground szinten kap létjogosultságot, arányiban kevés a hely, mely befogadja. A Zúzda Rock Kert színes palettáján viszont nem csak megfér, helyet érdemel! Nem a véletlen műve, hogy a tematikus esték során visszatérő zenekarokat köszönthetünk a klub színpadán, alkalmanként bevonva pár új beszállót. Április 19-én sem lesz ez másképp, ráadásképp a szintén gyakori vendég Magyar Gótikus Hastáncosnők jóvoltából egyedi látvánnyal és zenei aláfestéssel bíró performance vezeti fel 4 zenekart felvonultató esti programot. Sokadik alkalommal látogat a klubba a kifejezetten eme stílusirányzatokra épülő Dies Natalis Fesztivál megálmodója, a serdülőkorban járó Harloch. Az est folyamán tiszteletét teszi a lényegét koncerteken kifejtő, változatos és egyedi, modern hangzásra törekvő Samas. A tavalyi Zúzda tehetségkutató egyik nagy népszerűségről tanúbizonyságot tett résztvevője, a magyar dalszövegekkel operáló black/death vonalat képviselő Wrath of Azazel húzós muzsikával készül az éjszakára. Várpalotai fémzenei világából is jutott a programba, egész pontosan Márton Péter dalszerző-gitáros (ex-Without Face, ex-Guilthee, ex-Septicmen) csapata, azaz a Visioned Frailty érkezik a fővárosba!

2014. április 19. (szombat) – Metal Feast
Fellépők: Harloch, Samas, Visioned Frailty, Wrath of Azazel, Magyar Gótikus Hastáncművésznők
Belépő: 690 Ft
Kezdés: 20.00
https://www.facebook.com/events/576687319082976
Metal Feast

2014. március 23.

A tavaszi első bulink a Zúzda Rock Kertben lesz, várunk minden kedves érdeklődőt. Több meglepetéssel is készülünk erre az estére, érdemes eljönni. A részleteket a Koncertek menüben megtalálod.
Happy Horrors' Night

2014. január 16.

Itt a 2014-es év első bulija! 2014. január 25-én (szombat) várunk minden kedves érdeklődőt a Wrath of Azazel vendégeként a Filter Clubban. A részleteket a Koncertek menüben megtalálod.
Békés ünnepeket!

2013. december 24.

Békés ünnepeket kívánunk mindenkinek!
IX. Dies Natalis Fesztivál

2013. december 20.

Újra itt van a Dies Natalis Fesztivált, aminek idén a Zúzda Rock Kert ad helyet. A részleteket a Koncertek menüben megtalálod.
1692

2013. november 6.
Harloch a Google Playen

2013. október 9.

Megérkezett a zene a Google Playre, és ami a legfontosabb: vele együtt a Damnatio ad bestias lemezünk is.
Újra Harloch és Bastards of Bodom a Filter Clubban

2013. szeptember 18.

2013. október 11-én (péntek) újra a Filter Clubban játszunk a Bastards of Bodom zenekarral. A részleteket a Koncertek menüben találod.
Windar nélküli buli volt a Filter Clubban

2013. július 5.

Nagyon szépen köszönjük a tegnapi bulit a Bastards of Bodom zenekarnak, a Filter Clubnak, és azoknak, akik a hétköznapi időpont ellenére ránk szánták az estéjüket!

Windar dobosunkat néhány nappal ezelőtt baleset érte, a bokája sérült meg. Ez lehetetlenné tette, hogy doboljon csütörtök este. Viszont a meghirdetett koncertet se a Filter Club, se a Bastards of Bodom zenekar, de legfőképpen a rajongók miatt nem akartuk lemondani. Így más megoldás nem adódott az idő rövidsége miatt, csak a dobgép. Ezúton szeretnénk Vikingnek (Bastards of Bodom) hálánkat kifejezni, mert nélküle nem készülhettünk volna el tegnap estére. Köszönjük!

Amint felépül Windar, újra beül a dobok mögé!
Harloch és Bastards of Bodom a Filter Clubban

2013. június 25.

2013. július 4-én (csütörtök) a Filter Clubban játszunk a Bastards of Bodom zenekarral. Már nagyon régóta szerettünk volna egy közös bulit, végre sikerült! A részleteket a Koncertek menüben megtalálod.
A Harloch lemezek a SoundCloud oldalán

2013. június 13.

A SoundCloud oldalán elérhető – online hallgatható – mindkét lemezünk: az Árnyjáték és a Damnatio ad bestias is. Előbbit le is lehet tölteni.

https://soundcloud.com/harloch
Nyugodjék békében!

2013. május 3.
Klipforgatás a Zúzdában

2013. április 23.

2013. április 26-án (péntek) klipet forgatunk a Zúzdában a Hullazsinat című nótához. Ha szerepelni akarsz rajta, mindenképp gyere el! A koncert részleteit a Koncertek menüben megtalálod.
Az iTunes boltjában a Damnatio ad bestias

2013. április 18.
Szombaton Sopronban a Harloch

2013. április 5.

Szombaton (2013. április 6.) Sopronban lépünk fel a Wormwood és az Exodikon zenekarok társaságában. Várunk mindenkit, kemény este lesz – ráadásul a belépés ingyenes! A részleteket a Koncertek menüben megtalálod.
Új koncertdátum

2013. március 24.

2013. április 26-án (péntek) Budapesten a Zúzda Rock Klubban játszunk. A koncert részleteit feltöltöttük a Koncertek menübe.
Köszönjük, Székesfehérvár!

2013. március 24.

Köszönjük a Wormwood, az Exodikon és az Eclipse of the Sun csapatának és a Pucok Underground Clubnak a tegnapi estét, de legfőképp azoknak, akik velünk buliztak az éjjel!
Szombaton Székesfehérvárott a Harloch

2013. március 20.

2013. március 23-án (szombat) Székesfehérvárott lépünk fel a Wormwood, az Exodikon és az Eclipse of the Sun társaságában. Az est folyamán ingyenesen beszerezhető a 2012. november 5-én megjelent „Damnatio ad bestias” című nagylemezünk. A részleteket a Koncertek menüben megtalálod.

Az Eclipse of the Sun zenekarral megjelent egy interjú a Hammer World oldalán, amiben szóba kerül ez a buli: http://hammerworld.hu/2013/
03/12/eclipse-of-the-sun-vakito-doom-power-sotetseg-fehervarrol
.
Áprilisban Sopronban a Harloch

2013. január 29.

A tavasz egyik koncertje Sopronban lesz, a részleteket a Koncertek menüben megtalálod.
Pannónia Fesztivál 2013 beszavazás

2013. január 14.

A 7. Pannónia Fesztivál (PAFE) beszavazása javában tart. Ha teheted, segíts minket a szavazáson. Szavazni 2013. január 20-ig (vasárnap) lehet.

Az alábbi linken kell szavazni, de mindenképpen olvasd el előtte a SZAVAZNI AKAROK! menüt. Röviden:

Meg kell adni egy valós e-mail címet (ide érkezik a visszaigazolás és az aktiváló kód) és a nevedet, utána 5 magyar (külföldire nem lehet szavazni) banda nevét, végül 100 pontot kell szétosztani köztük a + és - jelekkel. (Ha ezek közül valami kimarad, nem érvényes a szavazat.) Ezek után jön az aktiválás, ami mindössze az e-mail címre küldött linkre kattintással elvégezhető.

Köszönjük a támogatást!

http://www.pannoniafesztival.hu
2013

2012. december 30.

Boldog, zenében és jó bulikban gazdag új esztendőt kívánunk mindenkinek!
Lemezkritikák

2012. december 28.

Több helyen is jelent már meg kritika a Damnatio ad bestias című lemezünkről. Most ezeket összegyűjtöttük.

Passzió: Harloch – Damnatio Ad Bestias (2012)
Death Dream Vision Dying Memory: Harloch – Damnatio ad bestias (2012)
UnderView: Harloch – Damnatio ad bestias (album)
Kicsit elmaradtunk…

2012. december 27.

Reméljük, mindenkinek jól telt a karácsony! Mi kicsit elúsztunk idővel, így csak most köszönjük meg a 2012. december 22-i bulit. Köszönjük, hogy olyan sokan voltatok, gyilkos este volt. 2013-ban folytatjuk…
Szombaton a Zúzdában találkozunk

2012. december 21.

2012. december 22-én (szombat) adjuk az idei év utolsó koncertjét. A helyszín a Zúzda Rock Kert, az esemény pedig a ANTI X-MAS – BLACK METAL FEAST. A fellépők pontos sorrendje alább megtalálható.

19.45: Omens Thorns
20.45: Esbat
21.45: Harloch
23.00: Baskíria
00.30: Nightsky

A koncert részleteit a Koncertek menüben megtalálhatod.
Újabb interjú

2012. december 17.

2012. december 17-én (hétfő) interjút ad a Harloch zenekar a Rockvilág.hu Online Rockrádió és Rockmagazin 17 órakor kezdődő műsorában. Hallgassd a Rockvilag.hu oldalon!

A rádió internetes oldala: http://www.rockvilag.hu
Köszönjük

2012. december 9.

Köszönjük szépen a Cenobite, az Ashen Epitaph és az Esbat zenekaroknak a tegnapi estét, továbbá mindazoknak, akik eljöttek, vagy el akartak jönni! 2012. december 22-én (szombat) találkozunk legközelebb! Már most megígérjük, hogy nagyon kemény este lesz. Az Esbat revansot fog venni a tegnap esti méltatlan bánásmód miatt…
DNF beharangozó a Rockerek.hu oldalán

2012. december 1.

Egy részletes beharangozó jelent meg a VIII. Dies Natalis Fesztiválról a Rockerek.hu oldalán:
http://rockerek.hu/viii_dies_natalis_fesztival_voros_yuk_20121208.html
Élő interjú a Tilos Rádióban

2012. november 27.

A Tilos Rádión (FM 90.3 Mhz Budapesten és vonzáskörzetében, vagy online hallgatható a http://tilos.hu címen) 2012. december 3-án 20 órától 22 óráig élő interjú hallható a Harloch zenekarral a Gorezone című műsorban.
Köszönjük szépen!

2012. november 25.

Nagyon szépen köszönjük a pénteki estét mindenkinek, aki jelen volt! Köszönet a FlameDrop, a Wrath of Azazel és a Cenobite zenekaroknak, köszönet a sok segítségért és támogatásért Ellának és a Zúzdának. Nagy köszönet Kenny barátunknak, aki egy dal erejéig velünk volt a színpadon, de a legnagyobb köszönet azoknak, akik velünk szemben álltak és buliztak!

A lemezbemutatón készült fotókat meg lehet tekinteni a zenekar Facebook-oldalán.

Legközelebb 2012. december 8-án (szombat) találkozhatunk a VIII. Dies Natalis Fesztiválon. A koncert részleteit a Koncertek menüben megtalálhatod.
Lemezbemutató koncert

2012. november 22.

2012. november 23-án (péntek) találkozunk a Zúzda Rock Kertben a Damnatio ad bestias lemezbemutató koncerten. A koncert részletei a Koncertek menüben megtalálható.

Az est folyamán velünk együtt színpadra lépő bandák a FlameDrop, a Wrath of Azazel és a Cenobite.

FlameDrop

A FlameDrop zenekar mosonmagyaróvári melodikus death/thrash ötösfogat. A zenekar 2009 tavasza óta létezik. A kezdeti felállással 2010 januárjában rögzítette első Ep-jét Whispering címmel, majd a 2010/2011-es évet a koncertezések mellett pár tagcsere is jellemezte. 2012 júniusában a banda egy promó lemezt (Burn Every Clue – 2012) tudhat magának, amelyről több pozitív kritikát is sikerült bezsebelnie (az anyag innen letölthető: http://www.facebook.com/flamedrop). A zenekar jelenleg az első nagylemezére készül, amely 2013 év tavaszára várható.

Wrath of Azazel

A zenekar 2002-ben alakult Ézsiás Ádám (dobok) és Kapuszta Tibor (ének) jóvoltából. A kezdeti felállás – többnyire hozzáállási problémák miatt – nem bizonyult túl stabilnak, ami a tagok frissítéséhez vezetett. Ez idő tájt csatlakozott a szekcióhoz Tordai Barnabás (gitár). 2004-re megerősödni látszott a banda, így az ezt követő évben felvételre került a Bukott angyalok nevet viselő demó. Az akkori hármas újabb két állandó és egyben elkötelezett taggal bővült Tóth Péter (szinti) és Rudics Ágnes (gitár) személyében. Hosszas keresés után ismét egy maghatározó tag került a basszusgitáros posztjára (Mihalovits Viktor – Lexicon) így elérve a banda addigi legütősebb formációját. 2006-ban következett be a zenekar nevének kisebb módosítása, amikor is Azazelből Wrath Of Azazel lett. A zenekar 2007 márciusában rögzítette második demóját. A négy számot tartalmazó, Egyház mérge címet viselő lemez az együttestől koncertjeiken beszerezhető, illetve mp3 formátumban letölthető. A demó rögzítése után sajnálatos fordulat történt: Bubu gitáros és Lexicon basszer útjaik különváltak a bandától. Júliustól kezdődően 1 évig Gotsák Beni basszeros erősítette a bandát, majd Lázár Bálint váltotta őt ezen a poszton. A WOA legújabb demója a Gábriel árnya nevet viseli.

Zenekari tagok: Ézsiás Ádám (dobok), Kapuszta Tibor (ének), Lázár Bálint (basszusgitár), Rudics Ágnes (gitár), Tóth Péter (szinti).

Cenobite

A Cenobite története 10 évvel ezelőtt kezdődött, ám az eredeti elképzelés az azóta eltelt évek során sem változott: igényes, de a trendekkel szembeforduló, kompromisszummentes, 100%-ban „antifashion” zenét játszani. A banda némiképp megváltozott felállásban, de csak a riffekben törve ősszel visszatér az underground színpadokra, átdolgozott régi és persze vadonatúj témákkal is pusztítva.
Már a CD Pincében is beszerezhető a lemez

2012. november 7.

Csütörtöktől a CD Pincében is hozzá lehet jutni a nagylemezhez.

CD Pince
(1053 Budapest, Erzsébet körút 37.)
Itt a Damnatio ad bestias!

2012. november 5.

A mai naptól beszerezhető első nagylemezünk – ráadásul ingyen – a kijelölt boltokban:

Árkádia Hangszerbolt
(1073 Budapest, Erzsébet körút 22. (kapucsengő: 5))

Headbanger
(1053 Budapest, Múzeum körút 17.)

A lemezen található 7 nóta dalszövege megtalálható a Zene / Árnyak könyve menüben.

És ne feledd, hogy a szintén mai napon megjelenő Bloody Roots lemez, Az ígéretek földjén mellékletére felkerült a Harloch zenekar egy videóval.
Már csak 2 nap a megjelenésig

2012. november 3.
Már csak 3 nap a megjelenésig

2012. november 2.
Gothia

2012. október 29.

A YouTube-on a videó alatt a dalszöveg is megtalálható. Hallgasd sokat a dalt!
Az utolsó videó a tavaszi stúdiózásról

2012. október 29.
Megjelenés, lemezbemutató, Dies Natalis Fesztivál

2012. október 28.

Harloch: Damnatio ad bestias (LP, 2012)

I. Prológus
II. Damnatio ad bestias
III. Salemi mese
IV. Erdély
V. Sírrabló
VI. Homokba fúlt sereg
VII. Gothia
VIII. Hullazsinat

Felállás:
    Khainor: ének
    Akhsesef: gitár
    Axelior: gitár
    Damien: basszusgitár
    Windar: dobok

A felvétel, a keverés és a mastering a soproni MD Stúdióban készült 2012 tavaszán.

Zenei rendező: Schmiedl Tamás és Akhsesef
Zene: Harloch zenekar
Szöveg: Akhsesef (II., III., V., VI., VII., VIII.) és Arany János (IV.)
Borító: Posztos Borbála

Megjelenés: 2012. november 5.

A lemez ingyen beszerezhető az Árkádia Hangszerboltban (1073 Budapest, Erzsébet körút 22. (kapucsengő: 5)) és a Headbanger üzletében (1053 Budapest, Múzeum körút 17.), továbbá a lemezbemutató koncerten (2012. november 23., Zúzda Rock Kert).

Lemezbemutató koncert: 2012. november 23., Zúzda Rock Kert
Vendégzenekarok: FlameDrop, Wrath of Azazel, Cenobite
A lemezbemutató Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/171951976275664

A lemezbemutató beharangozó szövege:

„Egy óriási utazás veszi kezdetét 2012. november 23-án, vissza az időben Szet Maatba, El-Háridzsába, Gothiába, Rómába és Salembe. Az úton a Harloch zenekar kalauzol végig Téged a FlameDrop, a Wrath of Azazel és a Cenobite zenekarok kíséretében. Jöjj, tarts Te is velük!”

Kapcsolatok:
http://www.harloch.hu
https://www.facebook.com/harloch
https://www.youtube.com/harlochband

Kiemelt koncert: VIII. Dies Natalis Fesztivál – 2012. december 8., VörösYuk
Kapcsolat: http://diesnatalis.harloch.hu

Cover Bloody Cover

A Bloody Roots zenekar felkérésére részt vettünk a Cover Bloody Cover akcióban az Isten kezében című Bloody Roots dal feldolgozásával. A felvétel a zenekar oldalán (http://www.harloch.hu) megtekinthető, de felkerült a hamarosan megjelenő új Bloody Roots lemez (Az ígéretek földjén) mellékletére.
10 nap múlva itt a lemez

2012. október 26.

10 nap múlva, 2012. november 5-én (hétfő) jelenik meg Damnatio ad bestias címmel az első nagylemezünk. Íme a borító!
Hamarosan itt az új lemez

2012. október 21.

2012. november 5-én (hétfő) jelenik meg Damnatio ad bestias címmel az első nagylemezünk. A lemezen 7 dal lesz hallható, ezekből 3 teljesen új, azaz élőben először a lemezbemutatón (2012. november 23., Zúzda Rock Kert) hallhatjátok.

I. Prológus
II. Damnatio ad bestias
III. Salemi mese
IV. Erdély
V. Sírrabló
VI. Homokba fúlt sereg
VII. Gothia
VIII. Hullazsinat
Teljes a fellépők listája

2012. október 11.

Egy óriási utazás veszi kezdetét 2012. november 23-án, vissza az időben Szet Maatba, El-Háridzsába, Gothiába, Rómába és Salembe. Az úton a Harloch zenekar kalauzol végig Téged a FlameDrop, a Wrath of Azazel és a Cenobite zenekarok kíséretében. Jöjj, tarts Te is velük!

További részletek a Koncertek menüben.
Cover Bloody Cover

2012. október 2.

A Bloody Roots zenekar felhívásának eleget téve elkészítettük az Isten kezében című albumuk címadó dalának feldolgozását. Ezt a videót megtekintheted itt is, de rajta lesz a Bloody Roots második stúdióalbumának mellékletén is. Keresd a boltokban 2012. november 5-től a Bloody Roots Az ígéretek földjén című lemezét!

Köszönjük ezt a lehetőséget a Bloody Roots zenekarnak! Hajrá!
„Damnatio ad bestias” lemezbemutató koncert

2012. október 1.

2012. november 23-án (péntek) lesz a Harloch zenekar lemezbemutató koncertje a Zúzda Rock Kertben. A vendégzenekarokkal jelen pillanatban egyeztetünk, de a biztos részletek már megtalálhatók a Koncertek menüben.
Itt a negyedik videó

2012. szeptember 27.

Íme a negyedik videó.
Itt a harmadik videó

2012. szeptember 24.

Ahogy ígértük, itt a harmadik videó.
Újabb videó a lemezfelvételről

2012. szeptember 20.

Itt a következő videó a stúdióból.
Videó a lemezfelvételről

2012. szeptember 17.

Elkészült a tavaszi lemezfelvételről az első videó. Hamarosan közzétesszük a következőt.
Újra a Cinema Rock Cafeban a Harloch

2012. szeptember 6.

Szerintünk nagy volt a tegnapi buli hangulata, nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük Ellának és a Cinema Rock Cafenak a meghívást, köszönjük a velünk és az Esbat zenekarral bulizóknak a hangulatot. És köszönjük, Abigail és Betty!
Újra a Cinema Rock Cafeban a Harloch

2012. szeptember 6.

2012. szeptember 14-én (péntek) az Esbat zenekarral lépünk fel a Cinema Rock Cafeban a Total Metal Klub-találkozón. A koncert részleteit a Koncertek menüben találod.
Cinema Rock Cafe

2012. szeptember 3.

A nyár utolsó buliján készült fotókat lehet megtekinteni a zenekar Facebook-oldalán és a Google+-on. Szólj hozzá, kommentelj!

Az Aki a csendet szereti című dal közben Veles segített be bal kézzel egy kicsit… Köszönjük, Veles! Jó, hogy velünk voltál!
Pénteken a Cinema Rock Cafeban a Harloch

2012. augusztus 23.

Az erdélyi Backlash zenekar előtt lépünk fel holnap a Belvárosban a Cinema Rock Cafeban (közel a Ferenciek teréhez). A koncert részleteit a Koncertek menüben találod.
Hell Awaits!

2012. augusztus 12.

Egy koncert erejéig Windar fog a 213 Slayer Tribute Band zenekarban a dobok mögött ülni most szombaton a Dürer Kertben.
A Backlash zenekarral lép fel a Harloch

2012. augusztus 9.

Az erdélyi Backlash zenekarral és további vendégzenekarokkal lépünk fel 2012. augusztus 24-én a Belvárosban a Cinema Rock Cafeban. A koncert részleteit a Koncertek menüben találod.
Grand Black Metal Assault

2012. július 28.

Hatalmas volt a tegnapi buli! Köszönjük mindenkinek, aki velünk volt: az Athame, a Domhring és a Wrath of Azazel zenekaroknak, Ellának és a Zúzda Rock Kertnek, továbbá a sok-sok érdeklődőnek, akik nélkül semmit se ért volna ez az este. Külön szeretnénk megköszönni a minden részletre kiterjedő professzionális hangosítást!
Következő koncert

2012. július 20.

Nagyon jó volt a tegnapi buli, köszönjük a jelenlévőknek, a Filter Clubnak és a Nightsky zenekarnak. Köszönjük Styxnek (Cenobite) az ismételt vendégszereplést.

A következő koncertünk 2012. július 27-én (péntek) lesz a Zúzda Rock Kertben. Egy kis beharangozó a buliról: http://rockerek.hu/grand_black_metal_assault_zuzda_rockkert_20120727.html.
Képek Szlovákiából

2012. június 30.

Köszönjük a tegnapi hangulatos bulit, jól éreztük magunkat. Reméljük, hamarosan találkozhatunk! Jucus! Neked pedig köszönjük a kétszeres visszatapsot!

A tegnapi bulin készült képeket meg lehet tekinteni a zenekar Facebook-oldalán és a Google+-on.
Ma este Szlovákiában a Harloch

2012. június 29.

Ma este a Necroratory társaságában várjuk a kedves érdeklődőket Komárnóban, a Rock Club 25-ben.

A koncert részleteit a Koncertek menüben találod.
Két új koncertdátum

2012. június 21.

Két új dátum is felkerült a Koncertek menübe.

2012. július 19. – FILTER CLUB
2012. július 27. – ZÚZDA ROCK KERT

És ne feledd, legközelebb egy hét múlva, 2012. június 29-én találkozhatsz velünk és a Necroratory zenekarral Komárnóban a Bestiák Éjszakáján!
Óriási volt a záróbuli

2012. június 11.

Óriási este volt, köszönjük annak a sok embernek, aki eljött a TM utolsó bulijára. Köszönjük Ellának és Kennynek a meghívást, az Exodikonnak pedig, hogy velünk voltak, ismeretlen barátunknak, aki a buli végén elkérte a gitárt, hogy előadjon egy saját dalt. Köszönjük a Cenobite zenekarnak, hogy egy rögtönzött koncertet adtak 1 év csend után. Reméljük, hamarosan újra bevetésre készen lesznek! És köszönjük, Abigail!

A záróbulin készült képeket meg lehet tekinteni a zenekar Facebook-oldalán és a Google+-on.
Ma lesz a TM hattyúdala – Danse Macabre

2012. június 9.

Ma este várunk mindenkit sok szeretettel a Total Metal Klub záróbuliján az Exodikon társaságában!
Interjú a zenekarral

2012. június 3.

Élő interjú készült a zenekarral, ahol a múltról, a jelenről és a jövőről is szó esett. A videót a YouTube-on lehet megtekinteni.
Bestiák éjszakája

2012. május 29.

Révkomáromban (Komárno, Szlovákia) fogunk játszani 2012. június 29-én a Rock Club 25-ben. Velünk tart még a Necroratory zenekar is. Várunk minden kedves érdeklődőt Szlovákiában!

A koncert részleteit a Koncertek menüben találod.
Danse Macabre

2012. május 24.

16 év után bezárja kapuit a Total Metal Klub. A búcsúztató bulin az Exodikon társaságában lépünk fel. Gyere el, légy ott az utolsó TM-es koncerten!

A koncert részleteit a Koncertek menüben találod.

„Gyertek és búcsúztassuk el együtt méltóképpen a jó öreg klub romos falait, álcahálós mennyezetét és legénységét! Mindezt egy zúzós black metálos buli keretein belül. Akinek valamit is jelentett a TM, annak ott a helye!”
Végeztünk a felvételekkel

2012. május 14.

A hétvégén befejeztük a felvételeket a soproni MD Stúdióban, ahol a terveknek megfelelően 7 dalt rögzítettünk. Ezek között 3 új nóta is van, amelyeket majd a lemezbemutató koncerten árverezünk el. Bár a lemez megjelenését őszre tervezzük, reméljük, addig lesz néhány koncertünk is, ahol találkozhatunk!
Stúdióban a Harloch

2012. április 30.

Mint ez már az elmúlt napokban kiderült, elkezdtük az új lemez munkálatait. A múlt hétvégén került sor a gitársávok rögzítésére a soproni MD Stúdióban. A zenei munkálatokat ismét Schmiedl „Smici” Tamás vezeti.

Az új lemezről szeretnénk néhány információt hivatalosan is megosztani. 7 dalt rögzítünk, ezek között lesznek már ismertek is (pl.: Sírrabló, Erdély), de 3 vadonatúj nóta is felkerül a lemezre. A megjelenéséről közelebbi információk egyelőre nincsenek, a lehetőségeket taglaljuk. Az viszont biztos, hogy a munkálatok végeztével újból találkozhatsz velünk koncerteken…
Helyzetjelentés

2012. április 1.

Az idei első koncertünk a Total Metal Klub szezonnyitó bulija volt. Tervezünk még sok koncertet, de jelen pillanatban új dalok írására koncentrálunk. Hamarosan újabb, friss információkkal jelentkezünk. Addig is nézd a Harloch YouTube-csatornáját!
Két hét múlva lesz a TM szezonnyitója

2012. március 4.

A Total Metal Klub „From Black to Death” szezonnyitó bulijára csatlakozik még a Necroratory zenekar is. Így a fellépők a Wrath of Azazel, a Philosopher, a Harloch és a Necroratory lesznek. A koncert részleteit a Koncertek menüben találod.
Total Metal Klub szezonnyitó buli

2012. február 7.

A Total Metal Klub „From Black to Death” címmel szezonnyitó bulit szervez 2012. március 17-re. Rajtunk kívül a Philosopher és a Wrath of Azazel zenekarok lépnek fel. A koncert részleteit a Koncertek menüben találod.
Friss információk

2012. január 27.

Elkezdtük a tárgyalásokat az idei év első koncertjeiről. Több felkérést is kaptunk, jelenleg folynak az egyeztetések. Amint biztosak a fellépések, rögtön hírt adunk róluk.

Mint már kiszivárgott a hír, új dalokon dolgozunk. Több nóta is született az elmúlt hetekben, ezeken dolgozunk nagy erővel. Egyelőre többet nem akarunk elárulni, csak annyit, hogy mihamarább szeretnénk őket elárverezni…
Interjú Akhseseffel és Axeliorral a Blackbird Music oldalán

2012. január 11.

Interjú jelent meg a csapatról a Blackbird Music oldalán „Harloch ~ Mit rejt a festett álarc?” címmel. A kérdésekre Akhsesef és Axelior válaszolt.

Az interjú az alábbi linken érhető el:

http://blackbirdmusicblog.blogspot.com/2012/01/
harloch-mit-rejt-festett-alarc.html
A Blackbird Music szerint a 7. legjobb magyar zenekar a Harloch

2012. január 4.

A Blackbird Music évértékelése szerint a Harloch a 7. legjobb magyar zenekar. Nagy megtiszteltetésnek érezzük ezt a véleményt, köszönjük szépen!

Az év legjobb magyar zenekarai:
1. Leander
2. Keeper of Dreams
3. The Southern Oracle
4. Blind Myself
5. Cadaveres
6. Absent Distance
7. Harloch
8. Subliminal Merger
9. Insane
10. Eclipse of the Sun
11. GuilThee
12. Stream Engine

A Blackbird Music évértékelése az alábbi linken érhető el:

http://blackbirdmusicblog.blogspot.com/2011/12/
blackbird-evertekeles-es-toplista.html
Zenében gazdag új esztendőt kívánunk!

2011. december 31.

Zenében, koncertekben gazdag boldog új esztendőt kívánunk mindenkinek! Reméljük, jövőre is olyan gyakran találkozhatunk, mint az óévben!

Igen, mert ebben az esztendőben nagyon sok jó bulink volt. Megismerhettünk új zenekarokat, koncertszervezőket és klubokat, ezek révén pedig új barátságok köttettek. Sokan vannak, akiknek köszönettel tartozunk ezért az évért. De a legnagyobb köszönet örökös testvérzenekarunkat, a Cenobite zenekart illeti, akikkel az elmúlt időkben a legtöbbször játszottunk együtt. Fiúk! Reméljük, hamarosan újra közösen lépünk színpadra!
Ma este a Nadirral a Kék Yukban a Harloch

2011. december 30.

Ma este a Nadir, a Megazetor és a Magma Rise társaságában lépünk fel a Kék Yukban. Ebben az évben utoljára találkozhatsz velünk, így itt a helyed! Ráadásul a belépő ára leiható!

A Koncertek menüben a részleteket megtalálhatod.
Békés karácsonyt!

2011. december 24.

Békés, csendes karácsonyt kívánunk Neked!
Óévbúcsúztató buli

2011. december 22.

2011. december 30-án (péntek) előszilveszteri buli keretében búcsúztatja együtt az óévet a Kék Yukban a hazai underground négy markáns társulata – az undeground zenék négy teljesen különböző irányából!

Az esemény a Yukban már több alkalommal megrendezett „Let the Zetor Roll” parti folytatása, apró csavarral az elnevezésben: „Let the Zetor TRoll”. A honi black metal színtér budapesti képviselője, a Harloch nyitja az estét, majd a buli „szülőatyja” és névadója, a progresszív thrash / death metal Megazetor és a doomcore / death vonalon következetesen kitartó Nadir következik, az i-re pedig a súlyos, riffelős, sokat látott veteránjaiból (volt Mood, Stereochrist, Wall Of Sleep, valamint Neck Sprain tagokból) álló Magma Rise teszi fel a pontot.

„Let the Zetor TRoll” – Előszilveszter a Kék Yukban.
2011. december 30. (péntek)
Kék Yuk – Budapest, III. kerület, Fényes Adolf utca 28.
Belépő: 1000 Ft, leiható!
Farkas Luca a zenekar hivatalos fotósa

2011. december 12.

Zenekarunk hivatalos fotósa mostantól Farkas Luca, aki a legutóbbi bulinkon – a Dies Natalis Fesztivál – is fotózott. Ezek a képek hamarosan feltöltésre kerülnek.
A Nadirral lép fel a Harloch

2011. december 6.

A Nadir zenekar meghívásából 2011. december 30-án (péntek) fellépünk a Let the Zetor TRoll előszilveszteri bulin a Kék Yukban. A részleteket megtalálod a Koncertek menüben.
Képek a VII. Dies Natalis Fesztiválról

2011. december 3.

A tegnapi, óriási buliról fotókat töltöttünk fel a Google+-ra, a Facebookra és a MySpace-re. Nézd meg mindhárom oldalon a fotókat!
Az év bulija

2011. december 3.

Nagyon köszönjük a tegnapi bulit azoknak, akik eljöttek a VII. Dies Natalis Fesztiválra! Mi fergetegesen éreztük magunkat, és reméljük, az utolsó pillanatban történt változások se vontak le az est értékéből! Külön köszönet a Wrath of Azazel zenekarnak, továbbá Güzünek és a Crazy Mama legénységének.

Számunkra az év bulija volt!
Dies Natalis Fesztivál ma este

2011. december 2.

Ma este lesz a VII. Dies Natalis Fesztivál a Crazy Mamában. A programban sajnálatos változás állt be az utolsó pillanatban: a Wrath of Azazel és a Harloch lépnek fel. Viszont a program hosszú lesz, mi másfél órás nagy bulit tartunk. Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk!

A változások valóban az utolsó pillanatban történtek. A Necroratory még időben jelezte, hogy súlyos betegség miatt nem tudják vállalni a koncertet, ekkor döntöttünk úgy, hogy az eleve tervezett három bandával tartjuk meg az estet. A Domhring kevesebb, mint 2 nappal a koncert előtt lépett vissza. A helyükre még a tegnapi nap folyamán sikerült másik fellépőt találni, akik el is vállalták a bulit. Miután minden igényt sikerült egyeztetni, éjfélkor lemondták a fellépést.

Reméljük, kárpótol minden érdeklődőt a 2 és fél óra tömény, durva zúzás! Rajtunk már nem múlik!
Hamarosan itt a Dies Natalis Fesztivál

2011. november 25.

Ne feledd, hogy mához egy hétre lesz a VII. Dies Natalis Fesztivál a Crazy Mamában! Kötelező ott lenni, mert óriási buli lesz! A részleteket megtalálod a fesztivál oldalán: http://diesnatalis.harloch.hu.
Total Metal Klub évzáró buli

2011. november 16.

Most szombaton, 2011. november 19-én lesz a Total Metal Klub évzáró bulija, ami Kenny születésnapi bulija is egyben. Rajtunk kívül még a From the Mirror It Crawls Out zenekar lép színpadra. A részleteket megtalálod a Koncertek menüben.
VII. DIES NATALIS FESZTIVÁL

2011. november 9.

2011-ben is megszervezzük a Dies Natalis Fesztivált. Erre az estére most a Wrath of Azazel, a Domhring és a Necroratory zenekarokat hívtuk meg.

Idén első alkalommal a Crazy Mama Music Pub ad otthont a fesztiválnak 2011. december 2-án (péntek). Az első koncert 20 órakor kezdődik, kapunyitás 19 órakor. Jegyet csak a helyszínen lehet váltani.

A koncertről minden információt meg lehet találni a Dies Natalis Fesztivál hivatalos oldalán: http://diesnatalis.harloch.hu. Érdemes figyelni a fesztivál oldalát, mert minden eseményről ott adunk hírt először.
A Harloch a Google+ oldalán

2011. november 8.

Elkészült a Harloch profilja a Google közösségi oldalán, a Google+-on. Ott is követheted, mi történik velünk!

Oldalunk a Google+-on: https://plus.google.com/104461737941760766386.
Debrecen képekben a MySpace-en

2011. november 2.

Végre sikerült a Debrecenben készült fotók másik felét a MySpace-re feltölteni. Nézd meg azokat is!
Debrecen képekben

2011. október 31.

Köszönjük a debreceni bulit mindazoknak, akik segítettek abban – Domhring és Wrath of Azazel zenekarok –, hogy felléphessük a III. Black Mysticism Night koncerten, azoknak, akik jelen voltak és kétszer is visszahívtak minket, és külön köszönet Rocker Zsoltinak az éjszakai kalauzolásért! Reméljük, megyünk még Debrecenbe!

A buliról készült fotókat a Facebookon már meg lehet nézni. További képeket fogunk majd a MySpace-re feltölteni, de jelenleg ott a feltöltés funkció nem üzemel.
Szombaton Debrecenben a Harloch

2011. október 28.

Szombaton Debrecenben játszunk a Karst, Death Warrant, Domhring és Wrath of Azazel zenekarok társaságában. A részleteket megtalálod a Koncertek menüben.
Fotók a Vörös Yukból

2011. október 24.

A Vörös Yukban készült néhány fotó egyik fele megtekinthető a Facebookon, másik fele pedig a MySpace-en.
Ma este a Vörös Yukban a Harloch – Nocte in Inferno

2011. október 21.

Tegnap éjjel kaptuk a meghívást a mai Nocte in Inferno koncertre a Vörös Yukba, amelyre igent mondtunk. 20 órakor mi fogunk kezdeni, utánunk az Athame, a Sin of God, a Nemere és a Baskíria zenekarok fognak még zúzni. Várunk Téged is!

A további részleteket megtalálod a Koncertek menüben.
Elmarad az Éjszakai bevetés

2011. október 13.

Sajnálattal tudatjuk, hogy azonnali hatállyal bezárták a Gyár Rock Klubbot, így a 2011. október 15-re (szombat) tervezett Éjszakai bevetés elmarad. Rettentően bánt minket, hiszen nagyon szerettünk itt fellépni, sok kellemes emlékű koncert köt minket ide.

A Gyár Rock Klub Facebook-oldalán talált közleményt a történtekről itt is elolvashatod:

„Tisztelt Nagyérdemű! A Gyár a mai nappal bezárt,a szerződésünket felmondták az utóbbi idők folyamatos botrányai miatt amik a telepen történtek! A bérlők ulltimátumot adtak a tulajdonosnak,hogy vagy mi,vagy ők és mivel több milliós bérlőkről van szó,ezért a helyzet adta magát,tehát mennünk kell! Mivel adósságaink is voltak ezért a toleranciaszint is alacsonyabb volt és már nem segített az sem,hogy kifizettem a károkat,összeszedtem annyi pénzt amennyit csak tudtam és beadtam! A nagy bérlők fontosabbak mint mi és ez jogos is ! A Gyár ezen a helyen tehát bezár és máshol fog újra nyitni,erről hamarosan több információ lesz ha minden jó megy! A szervezőktől elnézést kérek de nem rajtam múlt a dolog,megpróbálunk minél hamarabb megnyitni máshol,addig is türelmüket kérjük és azt,hogy tartsanak ki mellettünk ha újra nyitunk máshol ! Azoknak pedig akik folyamatosan randalíroztak a telepen,csak annyit üzenek a magam és a Gyár nevében:Köszönöm,hogy egy vállalkozást egy klubot bezárattak,amiért hosszú évek óta küzdöttem,hogy megmaradjon ,fennmaradjon... Feladni nem fogom,folytatom máshol,reméljük minél hamarabb! Varga Gábor László (Szőke)”
Szombaton a Gyár Rock Klubban a Harloch

2011. október 13.

Most hétvégén a Conspiracy és az Elanor társaságában lépünk fel a Gyár Rock Klubban. Az első koncert 22 órakor kezdődik. Érdemes lesz eljönni, mert hosszú programmal érkezünk, továbbá a belépés még mindig ingyenes!
Éjszakai bevetés

2011. október 3.

Következő koncertünk 2011. október 15-én lesz a Gyár Rock Klubban. Velünk lép még fel a Conspiracy és az Elanor. Az első koncert 22 órakor kezdődik, a belépés ingyenes! A koncert minden részlete megtalálható a Koncertek menüben.
III. Black Mysticism Night

2011. szeptember 29.

Megkaptuk a debreceni III. Black Mysticism Night plakátját. Velünk játszik még a Wrath of Azazel, a Domhring, a Karst és a Nigromantia zenekar. A belépő 500 Ft, azaz rettentően jutányos. A koncert részleteit a Koncertek menübe feltöltöttük.
Néhány fotó a TM-ből

2011. szeptember 26.

A Total Metal Klubban is készült néhány fotó, ezek egyik részét a Facebookra, másik felét a MySpace-re töltöttük fel.
Köszönjük!

2011. szeptember 25.

A tegnap éjjeli bulival lezáródótt a nyári szezon. Köszönjük mindazoknak, akik velünk voltak: a koncertek szervezőinek, a fellépőnkek, de leginkább azoknak, akik eljöttek egy-egy koncertre, hogy velünk együtt szórakozhassanak. Köszönjük!

Legközelebb 2011. október 15-én találkozhatsz velünk a Gyár Rock Klubban, ahol rajtunk kívül a Conspiracy és nagy valószínűséggel az Elanor lép fel. Utána 2011. október 29-én Debrecenben fogunk játszani a Wrath of Azazel zenekarral. A részletekkel hamarosan jelentkezünk.
Ma este a Total Metal Klubban a Harloch

2011. szeptember 24.

A nyári szezon utolsó bulijához érünk ma este a Total Metal Klubban. Várunk minden kedves, bulizni vágyó érdeklődőt. Nagy zúzás lesz! A részleteket a Koncertek menüben megtalálod.
Első őszi koncert

2011. szeptember 21.

Az első őszi koncertünk 2011. október 15-én (szombat) a Gyár Rock Klubban lesz. Az est már biztos fellépői a Conspiracy és a Harloch zenekar. Hamarosan végleges információkkal tudunk jelentkezni.
A nyári szezon utolsó bulija

2011. szeptember 19.

Elérkeztünk a nyári szezon utolsó bulijához, aminek most szombaton a Total Metal Klub ad helyszínt. Velünk lép színpadra az Elanor és a Cruor is. A koncert részleteit megtalálod a Koncertek menüben.
Fotók tegnapról

2011. szeptember 18.

Feltöltöttünk néhány fotót a tegnap éjjeli koncertről a Facebookra és a MySpace-re. Köszönjük az érdeklődést! Egy hét múlva folytatjuk a Total Metal Klubban.
Ma este a Vadvirág Táncházban

2011. szeptember 17.

A nyári szezon utolsó előtti bulijához érünk ma este a Vadvirág Táncházban. Velünk lesz a Wrath of Azazel zenekar, így a hangulat és a jó zene garantált! Gyere el Te is, bulizz velünk!
A szeptemberi bulikról

2011. szeptember 7.

Szeptemberben még két koncertünk lesz, ezekkel zárjuk a nyári szezont. Előbb szeptember 17-én a Vadvirág Táncházban, majd 24-én a Total Metal Klubban. Mindkét koncert részleteit feltöltöttük a Koncertek menübe.

Őszre is van már felkérésünk, a tárgyalásokat elkezdtük. Reméljük, mihamarább tudathatjuk a részleteket!
Budapest meghódítása képekben

2011. szeptember 5.

Óriási köszönet a Diktátor zenekarnak a szombat éjszakai buliért! Fantasztikus volt. Köszönjük azoknak is, akik eljöttek megnézni minket. Néhány képet már feltöltöttünk a Facebookra és a MySpace-re.
Változás a jegyrendelésben

2011. augusztus 31.

A szokásostól eltérő jegyértékesítési rendszert alkalmaz a Crazy Mama szeptember 3-án. Sajnos, a zenekarok számára nem tudnak kedvezményes jegyet biztosítani. A megváltozott rendelés részleteit megtalálod a Rendelés menüben.
Budapest meghóditása a Diktátorral

2011. augusztus 30.

2011. szeptember 3-án (szombat) a nagyhírű Diktátor zenekarral együtt lépünk színpadra a Crazy Mamában. További vendég lesz a Zinfield zenekar. Ha ott akarsz lenni, rendelj tőlünk jegyet! A koncert részleteit a Koncertek, a rendelés részleteit pedig a Rendelés menüben találod!
Fotók a Filter Clubból

2011. augusztus 23.

Egyik kedves ismerősünktől kaptunk néhány fotót az augusztus 20-i koncertünkről. Ezeket a szokásos helyen lehet megnézni: a zenekar Facebook és MySpace oldalán.
Óriási buli volt, köszönjük!

2011. augusztus 22.

Köszönjük a kedves érdeklődőknek, a Conspiracy zenekarnak és a Filter Clubnak a szombat éjszakai óriási bulit! Fergeteges volt a hangulat, a hely pedig nagyon hangulatos. Reméljük, megyünk még oda!

Külön köszönet Styx barátunknak a Cenobite zenekarból a vendégszereplésért!
Meglepetés a Filter Clubban

2011. augusztus 19.

2011. augusztus 20-án a Conspiracy zenekar társaságában lépünk fel a Filter Clubban. Az ünnepre való tekintettel egy kis meglepetéssel készültünk. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
A Harloch a Diktátorral lép színpadra

2011. augusztus 11.

2011. szeptember 3-án (szombat) a Diktátor zenekar előtt lépünk színpadra a Crazy Mamában. A koncertre hamarosan lehet rendelni jegyet a zenekartól, de az előjegyzések már leadhatók. A részleteket a Rendelés menüben találod. Gyere el erre az óriási bulira Te is!
Videó a Crazy Mamából

2011. augusztus 8.

Harloch: Ov Fire and the Void (Behemoth cover)

A szombat éjszakai bulin készült egyik videót belinkeltük a Zene / Videó oldalra. Elképzelhető, hogy lesz több feltöltés is.
Friss hírek

2011. augusztus 6.

Köszönjük a tegnap éjjeli fergeteges bulit a rajongóknak, az összes fellépőnek, továbbá a Crazy Mamának! Azt mondhatjuk, keményen megalapoztuk az estét. Néhány fotó feltöltésre került a Harloch Facebook és MySpace oldalára. Ráadásul már a Facebookon is megnézheted a MySpace képeit. Keresd a MySpace feliratú fület!

Az elkövetkező koncertekről annyit tudunk most közölni, hogy 2011. szeptember 17-én (szombat) a Vadvirág Táncházban fogunk fellépni a Wrath of Azazel zenekar meghívásából. Viszont a 2011. augusztus 20-i (szombat) koncert részletei még mindig nem biztosak, ezért nem tudunk információval szolgálni. Reméljük, hamarosan minden tisztázódik! Figyeld a zenekar oldalait!
Új dal ma este

2011. augusztus 5.

Este Gothia címmel egy vadonatúj dalt fogunk bemutatni a Crazy Mamában. A dal története ott kezdődik, ahol a Dacia capta befejeződött: Erdély provinciális korszakának vége, mert megjelentek a gótok. Nem kellett sok, hogy ez a vidék legyen Gothia, a gótok országa.

Tervingi, pars alia Gothorum,
adiuncta manu Taifalorum
adversum Vandalos Gepidesque
concurrant
Elindult az Árkádia Hangszerbolt új oldala

2011. augusztus 2.

Elindult az Árkádia Hangszerbolt új oldala. Érdemes megnézni, mert óriási a kínálat! Kattints a fentebbi képre, vagy jegyezd meg a következő címet: www.arkadiahangszer.hu!
Egy néző véleménye

2011. július 12.

Egy néző véleményét töltöttük fel a Sajtószobába a Koncertbeszámolók menüpont alá. Az írása hamarosan egy blogon is megjelenik majd, de nálunk már olvasható. Olvasd el!
Fotók szombat éjjelről

2011. július 12.

Fotók kerültek feltöltésre a szombati buliról a Harloch Facebook és MySpace oldalára.

Weisz Erika fotóit a Picasa oldalán lehet megtekinteni. Tovább »
Axelior

2011. július 10.

A tegnapi bulin mutatkozott be Axelior. Mostantól újból teljes felállással működik a Harloch.
Holnap a Crazy Mamában

2011. július 8.

Még nem késő jegyet rendelni a holnapi bulira. Ha jelzed, hogy eljönnél, akkor a jegyedet leadjuk a bejáratnál, a nevedet pedig felírjuk a vendéglistára. További részletek a Rendelés menüben.
Öten a Crazy Mamában

2011. július 7.

Ideje bejelentenünk, hogy a következő koncerttől kezdve öt fővel lépünk színpadra. Bár sokan mondták, hogy egy gitárral is jól szól a Harloch – sőt, többek szerint jobban –, mi mégis ragaszkodtunk a másik gitárhoz. A szombati bulin fog bemutatkozni Axelior, akivel teljes a Harloch létszáma. Várunk minden kedves érdeklődőt szombaton a Crazy Mamába! Mi ott leszünk!
Elkészült a plakát

2011. július 3.

Elkészült a 2011. augusztus 5-i koncert plakátja. A Koncertek menüben megtalálható az összes részlettel egyetemben.

A bulira tőlünk rendelhetsz jegyet 990 Ft-ért, ennek a részleteit is megtalálod a Koncertek menüben. Fontos, hogy a jegy zenekartól történő megváltásával nem anyagilag támogatod a zenekart!
Hamarosan újabb koncertidőpontok

2011. július 2.

Hamarosan újabb koncertidőpontokat töltünk fel, jelen pillanatban még folynak a tárgyalások. De ami biztos, hogy 2011. augusztus 5-én (péntek) az olasz Bejelit társaságában lépünk fel a Crazy Mamában. Hamarosan elkészül a plakát, ami megtalálható lesz a Koncertek menüben.
Újabb fotók szombat éjjelről

2011. június 28.

Újabb fotók kerültek feltöltésre a szombat éjjeli buliról a Harloch Facebook és MySpace oldalára. Nézd meg ezeket is!
Fotók szombat éjjelről

2011. június 27.

Barabás Zoltán fotóit töltöttünk fel a szombat éjjeli buliról a Harloch Facebook és MySpace oldalára. Nézd meg, szólj hozzá!
Július 9-én a Crazy Mamában a Harloch

2011. június 27.

2011. július 9-én (szombat) az Atrox Trauma és a Dolmen társaságában a Crazy Mamában lépünk fel. Ha a jegyet megrendeled tőlünk, ingyen kapod meg. (A jegyet a helyszínen 1000 Ft-ért lehet megváltani.) A koncert és a rendelés részleteit megtalálod a Koncertek menüben.

A koncerttel kapcsolatban lesz egy meglepetésünk, de erről csak később adunk tájékoztatást.
Zárt helyen lesz a holnapi buli

2011. június 24.

A 2011. június 25-i szabadtéri buli a Gyár Rock Klub döntése értelmében a várhatóan rossz időjárás miatt zárt helyen lesz megtartva. Minden egyéb változatlan.
Firefoxot használók figyelmébe

2011. június 23.

A napokban megjelent a Firefox 5. Ajánljuk a használatát, mert a Firefox 4-gyel szemben ez a verzió újból helyesen kezeli az animált képeket. A Firefox 5 ingyen letölthető a Mozilla honlapjáról.
Szabadtéri buli

2011. június 7.

Elkészült a 2011. június 25-i koncert plakátja. A Cenobite zenekaron és rajtunk kívül a Wrath of Azazel és a Scaffold fog játszani. A belépés még mindig ingyenes! A koncert érdekessége, hogy a Gyár Rock Klubban szabadtéren lesz megrendezve. Minden részlet megtalálható a Koncertek menüben.
Köszönet

2011. május 29.

Óriási köszönet a tegnapi buliért a Helgrind csapatának! Nagyon jó hangulatú volt az este. Sajnos a technika ördöge többször is megviccelt minket. A legkellemetlenebb a harmadik dal közben tönkrement erősítőfej volt. Szerencsére gyorsan ki tudtuk cserélni a fejet Jim Hunt gitáros segítségével. Köszönjük neki, hogy a buli hátralévő részére felajánlotta a saját erősítőjét! Reméljük, cserébe jól érezték magukat!
Gyere a Crazy Mamába!

2011. május 28.

Ma este a Crazy Mamában lépünk fel az angol Helgrind társaságában. A vendégek között lesz még Katona László zenekara, a Kóbor Angyal és a Fekete Bárányok. Tőlünk lehet még kedvezményes árú jegyet vásárolni. További részletek a Koncertek menüben.

Gyere el, légy ott Te is!
Ma este a Vadvirág Táncházban lépünk fel

2011. május 25.

Ma este ismét a Vadvirág Táncházban játszunk. Ha van kedved, gyere el! A belépés ingyenes.
Újra a Vadvirág Táncházban a Harloch

2011. május 18.

2011. május 25-én (szerda) a Vadvirág Táncházban játszunk. A belépés ingyenes. Lesz még velünk egy banda, de mi fogunk kezdeni 21 órakor. Hamarosan minden részlet megtalálható lesz a Koncertek menüben.
Szabadtéri buli

2011. május 9.

A Cenobite zenekar szervezésében egy szabadtéri bulin fogunk fellépni 2011. június 25-én (szombat) a Gyár Rock Klubban. A további fellépők egyike lesz a Wrath of Azazel zenekar. Minden részlet megtalálható lesz a Koncertek menüben.
Fotók az éjjeli buliról

2011. május 8.

Köszönjük a tegnap éjjeli bulit! Jól éreztük magunkat. A tetemes késés ellenére úgy tűnik, megérte maradni. A késésre annyit szeretnénk reflektálni, hogy sajnos vannak olyan zenekarok, akik nem tudják helyesen értelmezni a rájuk eső időt. Amiben nemcsak a dalok vannak benne, hanem az átszerelés is. De szerencsére akadnak még olyan bandák, akik ezt értik, sőt, kiállnak a másik mellett. Nagy köszönet a Wrath of Azazel csapatának, akik inkább nem játszottak ráadást, csakhogy lefaragjanak valamit a késésből.

Néhány fotót töltöttünk fel az éjszakáról a Harloch Facebook és MySpace oldalára. Nézd meg mindkét helyen!
Fotók az elmúlt koncertekről

2011. május 7.

A zenekar Facebook oldalára fotókat töltöttünk fel az elmúlt két koncertről.
A Harloch szombaton a Vadvirág Táncházban játszik

2011. május 4.

2011. május 7-én (szombat) a Vadvirág Táncházban játszunk. A további fellépők között van a Cenobite, így megismételjük az elmúlt szombati gyilkos bulit. A részleteket a Koncertek menüben találod.
Ma este a Gyár Rock Klubban a Harloch

2011. április 30.

Ne feledd, ma este a Gyár Rock Klubban játszunk a Cenobite, a Sollen és a You Will Be Watched társaságában! Légy ott Te is! A belépés díjtalan, kapunyitás 21 órakor. A részleteket a Koncertek menüben megtalálod.
Nyitva a vendégkönyv

2011. április 28.

Vendégkönyvünk újra nyitva áll, lehet üzenetet hagyni. Tovább »
A vendégkönyv átmenetileg zárva

2011. április 27.

A vendégkönyvünk karbantartás miatt átmenetileg zárva van. Várhatóan legkésőbb holnap este újra megnyílik.
Vadonatúj oldal

2011. április 26.

Üdvözlünk Téged a Harloch zenekar vadonatúj oldalán! Reméljük, minden rendben működik, az áttérés nem okoz problémát!

A közeljövőben három koncertünk is lesz. Ezek részleteit megtalálod a Koncertek menüpont alatt.

2011. április 30. – Gyár Rock Klub
2011. május 7. – Vadvirág Táncház
2011. május 28. – Crazy Mama

A Crazy Mamába nálunk válthatsz jegyet, melynek részleteit a Rendelés / Koncertjegy menüpontban találod.


Vissza a Hírekhez »2018. augusztus 20. hétfő

Zenelejátszó (felugró ablakban)

Koncertek


Jelenleg nincsen koncert.

Facebook
Köszönet | Hírlevél | Technikai háttér | Jogok | Adatvédelem

© 2001-2018, Harloch | Minden jog fenntartva!