Hírek Koncertek Zenekar Zene Galéria Sajtószoba Rendelés Kapcsolatok Vendégkönyv Linkek

Keress itt is!


Facebook Twitter YouTube SoundCloud MySpace Google+

Videók


Damnatio ad bestias


Támogatónk


Facebook Twitter MySpace Google Reader Startlap
Lemezbemutató koncert

2012. november 22.

2012. november 23-án (péntek) találkozunk a Zúzda Rock Kertben a Damnatio ad bestias lemezbemutató koncerten. A koncert részletei a Koncertek menüben megtalálható.

Az est folyamán velünk együtt színpadra lépő bandák a FlameDrop, a Wrath of Azazel és a Cenobite.

FlameDrop

A FlameDrop zenekar mosonmagyaróvári melodikus death/thrash ötösfogat. A zenekar 2009 tavasza óta létezik. A kezdeti felállással 2010 januárjában rögzítette első Ep-jét Whispering címmel, majd a 2010/2011-es évet a koncertezések mellett pár tagcsere is jellemezte. 2012 júniusában a banda egy promó lemezt (Burn Every Clue – 2012) tudhat magának, amelyről több pozitív kritikát is sikerült bezsebelnie (az anyag innen letölthető: http://www.facebook.com/flamedrop). A zenekar jelenleg az első nagylemezére készül, amely 2013 év tavaszára várható.

Wrath of Azazel

A zenekar 2002-ben alakult Ézsiás Ádám (dobok) és Kapuszta Tibor (ének) jóvoltából. A kezdeti felállás – többnyire hozzáállási problémák miatt – nem bizonyult túl stabilnak, ami a tagok frissítéséhez vezetett. Ez idő tájt csatlakozott a szekcióhoz Tordai Barnabás (gitár). 2004-re megerősödni látszott a banda, így az ezt követő évben felvételre került a Bukott angyalok nevet viselő demó. Az akkori hármas újabb két állandó és egyben elkötelezett taggal bővült Tóth Péter (szinti) és Rudics Ágnes (gitár) személyében. Hosszas keresés után ismét egy maghatározó tag került a basszusgitáros posztjára (Mihalovits Viktor – Lexicon) így elérve a banda addigi legütősebb formációját. 2006-ban következett be a zenekar nevének kisebb módosítása, amikor is Azazelből Wrath Of Azazel lett. A zenekar 2007 márciusában rögzítette második demóját. A négy számot tartalmazó, Egyház mérge címet viselő lemez az együttestől koncertjeiken beszerezhető, illetve mp3 formátumban letölthető. A demó rögzítése után sajnálatos fordulat történt: Bubu gitáros és Lexicon basszer útjaik különváltak a bandától. Júliustól kezdődően 1 évig Gotsák Beni basszeros erősítette a bandát, majd Lázár Bálint váltotta őt ezen a poszton. A WOA legújabb demója a Gábriel árnya nevet viseli.

Zenekari tagok: Ézsiás Ádám (dobok), Kapuszta Tibor (ének), Lázár Bálint (basszusgitár), Rudics Ágnes (gitár), Tóth Péter (szinti).

Cenobite

A Cenobite története 10 évvel ezelőtt kezdődött, ám az eredeti elképzelés az azóta eltelt évek során sem változott: igényes, de a trendekkel szembeforduló, kompromisszummentes, 100%-ban „antifashion” zenét játszani. A banda némiképp megváltozott felállásban, de csak a riffekben törve ősszel visszatér az underground színpadokra, átdolgozott régi és persze vadonatúj témákkal is pusztítva.

2018. augusztus 20. hétfő

Zenelejátszó (felugró ablakban)

Koncertek


Jelenleg nincsen koncert.

Facebook
Köszönet | Hírlevél | Technikai háttér | Jogok | Adatvédelem

© 2001-2018, Harloch | Minden jog fenntartva!