Hírek Koncertek Zenekar Zene Galéria Sajtószoba Rendelés Kapcsolatok Vendégkönyv Linkek

Keress itt is!


Facebook Twitter YouTube SoundCloud MySpace Google+

Videók


Damnatio ad bestias


Támogatónk


 

AdatvédelemA HARLOCH.hu szervere naplózza az oldalt lekérő számítógépek bejelentkezési dátumát, IP-címét, az operációs rendszerét és a böngésző típusát. Kijelentjük, hogy tiszteletben tartjuk látogatóink bizalmas információit; a tudomásunkra jutó, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezelünk, azokat kizárólag az oldal fejlesztéséhez használjuk fel. Az így megszerzett adatokat harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki.

Hírlevelünkre történő feliratkozás esetében nem adjuk ki nevedet és e-mail címedet harmadik félnek (másoknak elküldött hírlevelekben sem fognak ezek az adataid szerepelni). Erre a címedre csak és kizárólag a Harloch zenekarral kapcsolatos információkról írunk. Hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz. Ehhez a feliratkozásnál megadott címre küldj egy e-mailt hírlevél leiratkozás témamegjelöléssel (subject)!

A HARLOCH.hu oldalán más oldalakra vonatkozó hivatkozások is találhatóak. Ezen oldalakon található tartalomért semmiféle felelősséget nem vállalunk!

Az oldalaink böngészése az adatok tárolásához történő hozzájárulásnak minősül. Amennyiben ezzel kapcsolatban bármilyen észrevételed van, kérjük, fordulj hozzánk bizalommal!

Kellemes időtöltést kívánunk!2018. augusztus 20. hétfő

Zenelejátszó (felugró ablakban)

Koncertek


Jelenleg nincsen koncert.

Facebook
Köszönet | Hírlevél | Technikai háttér | Jogok | Adatvédelem

© 2001-2018, Harloch | Minden jog fenntartva!